Cindy als jong meisje

Als klein meisje worstelde ik altijd - en nog steeds - met zichtbaar zijn. Het liefst verstopte ik me. Ik voelde en vond van alles, maar durfde me niet uit te spreken. Ik had zo graag als kind al willen voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Inmiddels weet ik waar dat gevoel van onzichtbaarheid vandaan komt. Ik ben me bewust geworden van wat me gevormd heeft en weet nu eindelijk dat ook ik mooie eigenschappen bezit. Ik heb ontdekt hoe waardevol een luisterend oor is. Ik weet hoe dit proces naar zelfvertrouwen kan voelen. Als kindercoach gun ik ieder kind om dit al op jonge leeftijd te ervaren. Om die stap eerder te kunnen zetten dan op volwassen leeftijd.


Als jong meisje hield in ontzettend van kleuren, tekenen, buitenspelen en voerde ik graag toneelstukjes op. Ook speelde ik graag schooltje. Inmiddels weet ik, dat deze dingen mij eigenlijk nu nog steeds heel blij maken. Ik vind rust in het creatief bezig zijn en in het wandelen door de natuur. Ik heb jaren gezongen en zat op een musicalschool. 

Al op jonge leeftijd voelde ik goed aan hoe anderen zich zouden kunnen voelen. Ik was gevoelig voor sfeer en kon spanning in de lucht voelen hangen. Hierdoor heb ik een groot aanpassingsvermogen ontwikkeld. Ook mijn inlevingsvermogen was al groot en ik trok me de gevoelens van anderen erg aan. Inmiddels heb ik geleerd dat de emotie van een ander niet mijn emotie is en dat het goed is om me in te leven, omdat het voor begrip zorgt, maar dat ik me niet net zo hoef te voelen als de ander.