Lichtjestocht - gezinnen voor Warchild

Als kind was het mijn grootste angst: oorlog. Ik kan nog voelen wat ik toen voelde, als ik in mijn bed lag en er 's avonds laat een helikopter overvloog. Ik zat dan rechtop in mijn bed en mijn hart bonsde in mijn keel. Ik wist het zeker, de Derde Wereldoorlog was nu echt uitgebroken... Ieder 'extra nieuwsbericht' op televisie zorgde bij mij voor spanning. Inmiddels ben ik volwassen en is die angst gelukkig verminderd. En nog gelukkiger: het bleef bij een angst.

Voor veel te veel kinderen is het de werkelijkheid. Voor deze kinderen - en natuurlijk ook voor jullie gezin - organiseer ik in de donkere decembermaand een lichtjestocht. De volledige (kleine) bijdrage doneer ik aan Warchild, zodat de 160 miljoen kinderen die opgroeien in conflictgebieden geholpen kunnen worden bij de psychosociale problemen, veroorzaakt door het geweld in deze gebieden. 

De lichtjestocht

De lichtjestocht is een wandeling in optocht. Je kunt je opgeven als volledig gezin, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met een deel van het gezin te komen. We starten de wandeling op het grasveld aan de linkerkant van Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos. Daar ontvang je een lichtje om met je mee te nemen. We lopen om het meer heen, dat is een afstand van ongeveer 3 kilometer. Onderweg kom je langs plekjes waar vragen hangen. Deze vragen kun je steeds met je meenemen terwijl je de wandeling vervolgt en kun je met je gezinsleden beantwoorden. De vragen zorgen voor verbinding en zetten je even aan het denken over het moois in je leven. 

Alle info op een rij

Startpunt (tevens het eindpunt):
Grasveld aan de linkerkant van Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos.

Datum/tijd:
Zondag 19 december 2021
Inloop om 18.45 uur
Start wandeling om 19.00 uur 


Bijdrage:

Zelf gekozen bedrag voor donatie aan Warchild, vanaf 3 euro per persoon.
Voor dit bedrag ontvang je een lichtje voor onderweg en mooie vragen om met je gezin te bespreken tijdens de wandeling.

Aanmelden:
Stuur een mailtje naar info@doorkindercoaching.nl met daarin:
- Met hoeveel personen loop je de tocht?
- Namen van de personen die meelopen.
- Het bedrag dat je wenst te doneren aan Warchild (minimaal 3 euro per persoon). 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met informatie en de link van mijn actiepagina voor Warchild, waarop je het geld kunt doneren.