Gaat jouw kind na de zomer naar de brugklas? Dat is een enorme stap! Na acht jaar op de basisschool, die meestal toch als veilige of vertrouwde plek wordt ervaren (of in ieder geval als heel bekend), wordt de stap gezet naar een nieuwe school. En daar komen soms veel onzekerheden en twijfels bij kijken. 

Want...
Zal de nieuwe klas wel leuk zijn?
Vind ik wel nieuwe vrienden en/of vriendinnen?
Hoe ga ik dat aanpakken met al dat huiswerk?
Waar laat ik mijn boeken als ik ze niet nodig heb?
Kan ik mijn klaslokaal wel vinden? Wat als ik verdwaal?
Kom ik wel op tijd in de les?

Voor kinderen kan de overstap heel spannend of soms zelfs beangstigend zijn. Voor die kinderen zou het heel fijn zijn om met iets meer ontspanning en zelfvertrouwen de eerste schooldag tegemoet te kunnen fietsen. En daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag!


Voor wie?
Kinderen die nu in groep 8 zitten en volgend schooljaar naar de brugklas gaan.

Waar?
Rottumeroog 18 (Floriande, Hoofddorp)
Of bij mooi weer in de buitenlucht (Haarlemmermeerse bos)

Wanneer?
Zaterdag 5 juni 2021
9.30 - 12.00 uur
Vrijdag 16 juli 2021
9.30 - 12.00 uur

Kosten
€24,50 per persoon
Inclusief: workshop van 2,5 uur, limonade/thee en wat lekkers, de benodigde materialen.


Wat?
We nemen even de tijd om elkaar te leren kennen. Tijdens de workshop is er tijd voor een vragenvuurtje, het uiten van zorgen, het bespreken van wensen (hoe hoop je dat je tijd op de nieuwe school zal zijn?) en het ontdekken naar hoe jij hier zelf iets in kan doen. Dit doen we aan de hand van spellen, gesprekken en een creatieve opdracht. We doen dit in een klein groepje van maximaal 5 kinderen.

Hoe meld ik mijn kind aan?
Stuur een e-mail met de naam en leeftijd van uw kind naar info@doorkindercoaching.nl of neem contact op via het contactformulier op de website.