'Blij met mij' - workshop zelfvertrouwen

'Ik kan ook helemaal niks!'   
'Ik ben gewoon dom!'  
'Anderen kunnen het veel beter dan ik!'
Deze uitspraken zijn pijnlijk om te horen voor een ouder. Helaas hebben veel kinderen dit gevoel regelmatig. Op school lijkt alles om cijfers te draaien en wordt vooral gekeken of je voldoet aan de landelijke norm. Maar wat als je geen reken- of taaltalent bent? Dan ga je al snel onderuit... En dagelijks word je hiermee geconfronteerd. Stoeit jouw kind met emoties? Is het snel boos of verdrietig? Heeft het veel onzekerheden en mag het meer kijken naar eigen kwaliteiten en talenten? 

Omdat er gelukkig veel meer kwaliteiten en talenten bestaan dan de dingen die we op school kunnen laten zien, kunnen we toch op onze eigen manier een weg vinden in het leven en stralen! Maar wat zijn die kwaliteiten en talenten dan eigenlijk? In deze workshop, gericht op het zelfvertrouwen, ga ik er met een klein groepje kinderen op een spelenderwijze, creatieve manier naar op zoek. Daarnaast besteden we aandacht aan gevoelens en gedachten en leert je kind hoe negatieve gedachten kunnen worden omgezet naar positieve. En krijgt het inzicht in wat voor invloed dat heeft op wat je doet. 

Voor wie?
Kinderen in de leeftijdscategorie 9-12 jaar. Je kunt alleen komen of samen met een vriend of vriendin!

Waar?
Aan de keukentafel, Rottumeroog 18
(Hoofddorp, Floriande)

Wanneer?
Maandag 18 oktober 2021
(herfstvakantie)
van 10.30 - 13.00 uur  

Kosten
€27,50 per persoon
Inclusief: workshop van 2,5 uur, limonade/thee en wat lekkers, benodigde materialen, btw.

Hoe meld ik mijn kind aan?
Stuur een e-mail met de naam en leeftijd van uw kind naar info@doorkindercoaching.nl of neem contact op via het contactformulier op de website.

Hopelijk tot dan! Ik kijk er naar uit.
Lieve groet, Cindy.